• M STEEL - Constructii industriale
  • Apeleaza-ne: +40 743115519
  • Bradesti
    Dolj, Romania
  • Email
    robert@metalkraft.ro

Certificari - M Steel

Întreagă noastră activitate este reglementată din punct de vedere al calității

CERTIFICARI

La M STEEL, calitatea proiectelor pe care le realizăm este un obiectiv important al activității noastre. Pentru a-ți oferi siguranța rezultatelor, toate procesele noastre sunt realizate în baza unui Sistem de Management Integrat implementat și certificat conform standardelor din domeniu.

Structurile confecționate de noi sunt realizate cu personal calificat și autorizat din elemente sudate în fabrică. Ansamblurile sunt realizate la dimensiuni transportabile rutier, în funcție de nevoile proiectului tău. Îmbinarea acestora în șantier se face cu ajutorul șuruburilor de înaltă rezistență.

Certificări hale metalice și proiecte industriale

Atunci când discutăm despre structurile metalice, procesul de producție și asamblare pe teren este clar și simplu.

Colaboratorii noștri în domeniul proiectării răspund rapid și flexibil tuturor cerințelor pieței actuale în proiectarea structurilor metalice industriale de medii și mari dimensiuni.

Activitatea din cadrul societății noastre se desfășoară în conformitate cu următoarele standarde:

SR EN ISO 9001-2008 SREN ISO 14001:2004 SROHAS 18001: 2008

Certificări implementate în fabrica M STEEL

Sistemul de management integrat în fabrica noastră demonstrează abilitatea noastră de a furniza servicii care să satisfacă cerințele clientului și cerințele reglementărilor aplicabile. Ne propunem să asigurăm atât sănătatea și securitatea personalului, cât și protejarea mediului înconjurător. Lucrările din fabrica de producție sunt strict verificate și monitorizate conform specificațiilor tehnice oferite de TUV Austria:

Calificare proceduri de sudare conf. SR EN ISO 15614-1

Certificare sudori conf. SR EN ISO 9606-1 pct. 9.3 b

CERTIFICARI